wolken
komindecockpit
Museum voor Vluchtsimulatie, Someren

 

 

Wij hebben simulators te koop!
Kijk onder Onze collectie!
Interesse?
info@vluchtsimulatie.nl
facebook nederl. english nl

Dit is voor een kort bezoek met een rondleiding van een uur. Of, u wilt komen met een groep en maximaal anderhalf uur bezig zijn. Niet iedereen kan vliegen, maar krijgt wel veel over vliegen en luchtvaart te horen.

Eerst even bellen  voor een afspraak. Geldt voor een enkeling, maar ook mogelijk voor groepen. Bezoekers  krijgen een rondleiding langs de simulators. Daarbij wordt de ontwikkeling van de luchtvaart gekoppeld aan de historie van de simulator. Naast het historisch beeld wordt ook ingegaan op de techniek, zowel die van de simulator als die van het besturen van een vliegtuig. Na ongeveer driekwartier is de rondleiding voltooid. Men kan beperkt (mee)vliegen.

De kosten van
zo'n rondleiding bedragen €5,- per persoon.

Openingstijden

Toegang voor publiek : Voorheen was het museum op zondagmorgen van 10 tot 1 open. Nu is dat niet meer zo: wilt u ons bezoeken om even rond te kijken of voor informatie, bel dan 040 253 71 83 of 0493 493 387 voor een afspraak. Wij zorgen ervoor dat er dan iemand aanwezig is. Dit geldt zeker als u informatie wenst of een kijkje wilt nemen voor een bezoek met een groep.

Voor een vliegsessie moet u vooraf reserveren. U kunt vliegen op alle dagen van de week. Kijk verder bij [Vliegen]


(23-03-2017)